Ontvangst op het Stadhuis van Geraardsbergen

Beste

De Congregatie van de Paters Jozefieten en het Sint-Jozefsinstituut vieren dit jaar hun 200e verjaardag. Om deze viering extra in de verf te zetten wil het Stadsbestuur ons ontvangen op het Stadhuis op zaterdag 2 december 2017.

De gekozen datum is niet toevallig. Het Sint-Jozefsinstituut nam immers op 1 december 1817 zijn intrek in het voormalige karmelietenklooster.

Zowel de Congregatie als de School hebben doorheen die tweehonderd jaar een bijzondere band gehad met Geraardsbergen. Dat willen we graag samen met u vieren.

Bij die gelegenheid willen we ook aan Manneken-Pis een aangepaste sportoutfit aanbieden die deze illustere verjaardag symboliseert. We geven aan deze outfit de naam ‘Constant mee. De dubbele reden om voor die naam te kiezen onthullen we in uw aanwezigheid op zaterdag 2 december.

We komen samen om 10.15 uur aan het beeld van Manneken-Pis. Aansluitend worden we ontvangen door het stadsbestuur in de Raadszaal. De bijeenkomst wordt afgesloten met een receptie aangeboden door het Stadsbestuur.

Hopelijk mogen wij op uw aanwezigheid rekenen.

Pater Paul

namens de Paters Jozefieten

namens de schoolfamilie van het Sint-Jozefsinstituut.

Reacties zijn gesloten.